Bookmark and Share

Training

Wij geloven in trainen! Natuurlijk leren wij niet alleen in een klaslokaal, maar je ervaringen delen en praktisch oefenen met vakgenoten in een veilige omgeving blijft waardevol. En oefening baart kunst. In ons 'open-aanbod' hebben wij een selectie gemaakt van onze trainingen. Onze kracht komt echter nog beter naar voren bij een incompany aanpak. Dan stellen wij op maat trainingen samen. Daarbij gebruiken wij wat wij al hebben en voegen wij toe wat noodzakelijk is. Precies genoeg noemen wij dat. Zo besparen wij kosten en kunnen wij snel aan de slag.

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw training? Wij werken samen met de Ontdekfabriek in Eindhoven. Op deze locatie gaat een wereld aan mogelijkheden open; in deze inspirerende omgeving met vele creatieve en technische hulpmiddelen wordt trainen een unieke ervaring. Dat is leuk èn effectief. Wil je meer informatie? Bel ons op 040-7370496.

Verkoopvaardigheden

Succesvolle verkopers worden niet geboren. Alle toppers hebben geleerd op welke manier zij hun eigenheid kunnen omzetten in succesvol verkoopgedrag. Dat is ook de basis van al onze verkooptrainingen. Zelf ontdekken hoe jij succesvoller kunt worden!

Klantgerichtheid

Het lijkt zo voor de hand te liggen: de klant bepaalt immers het bestaansrecht van je organisatie. In de praktijk is de focus op de klant lang niet altijd aanwezig. Interventies met als thema klantgerichtheid gaan dan ook vooral over attitude. Wij hebben veel ervaring in het transformeren van een servicegerichte werkwijze naar een verkoopgerichte werkwijze.

Leidinggeven

Hoe kan ik mijn eigen stijl van leidinggeven ontwikkelen binnen de kaders van mijn organisatie? Dit is de belangrijkste vraag die wij centraal zetten in onze training leidinggeven. Startpunt hierbij is alle dagelijkse vragen die in de praktijk op het pad van een manager komen. Om van daaruit ondersteuning te bieden in de ontwikkeling van het individu met als doel de kwaliteit en eigenheid van de leidinggevende te vergroten.  

Samenwerken

Samen zijn mensen tot veel in staat. Wij zijn tenslotte zeer sociale wezens. Onevenwichtige teamsamenstellingen, conflicterende belangen en botsende karakters kunnen de resultaten op een negatieve wijze beïnvloeden. Wij hebben veel programma's ontwikkeld die teams beter in staat stellen maximaal gebruik te maken van elkaars kwaliteiten

Persoonlijke ontwikkeling

Welke functie je ook bekleedt binnen een organisatie, je bent en blijft een individu. En elk individu omvat veel meer dan de optelsom van het competentieprofiel van de functie. Om verder te groeien is dan ook een ruimere blik nodig. Wij bieden persoonlijke coachingstrajecten aan voor mensen die de ambitie hebben meer uit zichzelf te halen. Daarbij hanteren wij een zeer pragmatische benadering, confronterend als het moet maar altijd met respect en zuiver gericht op ontwikkeling.